tipikus eseteink

Húzza a képre az egeret és láthatja a fogfehérítés előtti állapotot


a fogfehérítő eljárások típusai

A fogfehérítő eljárások típusai

Fehérítő anyagok | Professzionális sínes fehérítés
Rendelői gyorsfehérítés | Hibrid vagy kombinált fehérítés | Belső fehérítés

1. Fehérítőnek mondott anyagok.

BEJELENTKEZÉS

A kereskedelemben szabadon kapható, fehérítőnek mondott anyagokra (pl. fogkrém) jellemző a nagyon szerény hatásfok, melynek magyarázata a kis hatóanyag koncentráció és a rövid behatási idő, valamint a sínes módszernél a konfekcionált ív miatti rossz felfekvés, ami még kellemetlen is, szemben a professzionális fogfehérítő módszerekkel, melyekre a nagy hatékonyság jellemző.

Lásd:
Professzionális sínes fehérítés »»
Rendelői gyorsfehérítés »»
Hibrid vagy kombinált fehérítés »»

2. Professzionális sínes fehérítés,

Professzionális sínes fehérítés (egyedi sín, minőségi amerikai fehérítő zselé, konzultáció, fotók, betanítás, ellenőrzés, írásos anyag, ALSÓ-FELSŐ!): 60.000.- Ft

BEJELENTKEZÉS

Az eljárás során az előkészített fogazatról lenyomatot veszünk, mely alapján a mintára elkészítjük az Ön fogaira illeszkedő egyedi sínt, mely segít abban, hogy –használatának betanításával és rendszeres fogorvosi irányításunkkal és felügyeletünkkel- otthonában átlagosan 7-10 nap alatt elérheti a kívánt fehérséget.

Előnyei: pontos szabályozhatóság, hogy milyen fehér legyen az eredmény, kevesebb érzékenység a gyorsfehérítéshez képest, kedvező lehetőség a fehérség évekig tartó megőrzésére, a sínek más célra is felhasználhatóak (fluoridálásra, csikorgatás esetén), kiemelkedő ár-teljesítmény arány.

3. Rendelői gyorsfehérítés,

Rendelői gyorsfehérítés (konzultáció, fotók, ellenőrzés - kb. 1,5 óra alatt átlagosan 2-3 színnel világosodik a fog. ALSÓ-FELSŐ): 65.000.- Ft

BEJELENTKEZÉS

Az eljárás során a fog külső felszínére nagy koncentrációjú peroxid zselét helyezünk, majd aktiválhatjuk fénnyel, rádióhullámokkal stb.

Jellemzői: Gyors eredmény kisebb szabályozhatóság valamivel magasabb ár. Előfordul, hogy szükség van kiegészítő sínes fehérítésre: lásd: hibrid vagy kombinált fehérítés

4. Hibrid vagy kombinált fehérítés

Hibrid vagy kombinált fehérítés (egyesíti a gyorsfehérítés és a sínes fehérítés előnyeit: gyors, szabályozható, fenntartható): 90.000.- Ft

BEJELENTKEZÉS

Ennek a gyors és hatékony módszernek az az óriási előnye, hogy egyesíti a rendelői gyorsfehérítés és a sínes fehérítés előnyeit: gyors, hatékony, szabályozható, sokáig és kedvező költséggel fenntartható. A módszer lényege, hogy a konzultáció és a szájhigiénés előkészítés után első ülésben levesszük azt a lenyomatot, melyre a fehérítő sínt elkészítjük. Második alkalommal a rendelői gyorsfehérítés után megkapja a síneket, amivel az első nagymérvű fehéredés után beszabályozhatja a fogainak a fehéredését a kívánt színre. Ez a sín alkalmas lesz a későbbi ún. emlékeztető fehérítésre is.

5. Belső fehérítés,

BEJELENTKEZÉS

melyet az elszíneződött, gyökérkezelt fogak fehérítésére fejlesztettek ki. A módszer lényege, hogy a gyökérkezelt fog gyökértömésének röntgenes ellenőrzése után a gyökércsatornát lezárjuk, majd a fog belsejébe üreget készítünk, ebbe helyezzük azt a fehérítő anyagot, mely az üregben lezárva néhány óra alatt fehéríti meg a gyökérkezelt, elszíneződött fogat. Sokszor előfordul, hogy több ilyen fehérítési alkalom szükséges a kívánt hatás eléréséhez.

bemutatkozunk